Nyt kun vauhtiin pääsen, niin aloitanpa uuden kategorian tänne, nimittäin sisustuksen. Tällä hetkellä asumistilanne on kaksi henkilöä ja kaksi kissaa 28 neliössä, joten omia sisustusratkaisuja ei ole ihan heti tulossa näytille. Mutta ensi kesänä on tarkoitus hankkia enemmän neliöitä ja oikea keittiö, joten ajattelin jo nyt alkaa keräämään hauskoja sisustusideoita tänne tässä odotteluaikana. On sitten valmiiksi kivoja ajatuksia kasassa ja toisaalta voi aina tulla koneelle haaveilemaan isosta kodista, kun alkaa seinät täällä ahdistamaan. ;)

Tässäpä avauksena seinätarroja, nyt häpeäkseni sanon, että unohdin ottaa tuona liikkeen osoitteen ylös, mistä noita tarroja sai, mutta täytyy päivittää jos ja kun löydän sen. Tulevan asuntomme keittio tulee olemaan täysin valkoinen, joten sitä olen jo etukäteen miettinyt, että saisikohan jollain tarraratkaisuilla siististi eloa oviin. Oheisia seinäkukkasia katselin sillä silmällä, että valuvat kukat olisivat oivia jossain nurkassa väripilkkuna. Ei ehkä ihan noin pinkkeinä tosin. :)

964288.jpg
Kuvan keittiö ei liity asuntotapaukseeni mitenkään, julkeasti leikkasin ovet eräästä keittiökuvasta minkä googletin.

Ja muokkaus samantien: Täältä löytyy kuvan seinäkuviot. Sivuilla myös kaikkea muuta ihanaa design kamaa, suosittelen selailemaan. :)
http://www.greenergrassdesign.com/vinylwallgraphicbydomestichybridpink.html


Tarraideaa olen myös seiniin miettinyt. Maalailussa on aina riskinsä, jos kuvio menee suttuisiksi, mutta jos tekisikin seinälle kuvioita lakkaustekniikalla, millä servettejä lakataan kaikkialle, niin huokoisesta paperista leikkelisi kuviot ja lakkaisi ne seinään kiinni. En ole mistään löytänyt esimerkkejä tai ohjeita moiseen, mutta eiköhän se olisi helposti toteutettavissa.