Noniin, nyt on vihdoin lähikaupasta muistettu tuoda maidon lisäksi myös paristoja. Vihdoinkin.

Ja tässäpä joitain tuotoksia syyskuulta. Tällaisen helminauhan tulin tehneeksi, kun eräille kinkereille tarvitsi yhtäkkiä sopivan korun. Niin kiireellä tein tämän juhlia edeltävänä iltana, että kun suunnittelu oli tehty ja vauhdissa vaan siimaan pujottelin helmiä, niin laskuvirhehän siinä tuli. Eli ei ole riipus ihan keskellä helmiketjua, mutta eipä se menoa haitannut, puran ja teen ehkä vähän erilaisen, heti kun saan inspiraation tuota sydäntä koskien.. Nimi olkoon Hiilisydän.

963657.jpg
Ja helminä siis mustat lasipallon 10mm, lasipuikulat väriä Black Diamond ja foliosydän mustaa timanttia myöskin mustilla raidoilla. Pieni hopeinen salpalukko ja pari hopeahelmeä.

Edellä mainitun korun kanssa tein samoista palloista korvakorut ja kuvasinpa samalla aikaisemmin tekemäni samantyyppiset lasipallokorvakorut.
963656.jpg
Ja näissä siis molemmissa koukut väännetty 0,8mm hopealangasta, tikuissa valmiina pallot päässä ja mukana myös pari hopeahelmeä. Molemmissa BläkDaimönd puikulalasihelmet ja ensimmäisessä tuollaiset foliopallot, joissa myös mustaa ja punaista sisällä, vähän vaikeasti kuvattavat kun folio tahtoo heijastaa tuolla sisällä.

Laitanpa illalla vielä pari muutakin kuvaa, mutta nyt syömään.