Syksy tässä katoaa jotenkin alta ihan huomaamatta. Töissä on ollut kova kiire ja sen vastapainoksi olen harrastellut vielä liikuntaa ainakin 3 kertaa viikossa niin ollut ihan puhti poissa puuhailla enää kotona mitään. En tosin voi kieltää, etteikö tämä 28 neliössä asuminen miehen ja kahden kissan kanssa myös vie puuhailuintoa. Voi ahtautta. Ei ole edes pöytää.

MUTTA, iloinen olen silti, sillä taas on otettu yksi askel kohti yhtä aikuisuustapahtumaa eli asuntolainaa. No, ehkei siis tuo itse laina nyt tuota iloisuutta tee, mutta askeleet vie siis kohti uutta kotia, ja kohti 60 lisäneliötä. Ja nyt se alkaa näyttää kokoajan varmemmalta, kohde kun tässä on ollut tiedossa jo toukokuusta, että mihin halutaan.

Ja asuntohaaveilun seurauksena silmät tarttuvat yhä useammin ihaniin sisustusideoihin ja tässäpä taas pari itsellekin talteen.

Ihana lamppu! Ja tuosta olisi helppo toteuttaa ihan omin pikku kätösin hiukan toisenlainen versio, lisään oman visioni tähän oheen myöhemmin:

“Green Light” by Twan Verdonck.
1077503.jpg
http://dreamingreen.nl/home/?p=3

Ja aivan ihana keittiönpöytä:

Topo-table NONdesigns, Scott Franklin
1077509.jpg
http://www.nondesigns.com/store.aspx#

Ja tästä pöydästä olen miettinyt sellaista köyhän naisen disainversiota, että ostaisin käytetyn puupöydän ja pistosahalla neliönmuotoinen reikä siihen. Ensin pitäisi löytyä sopiva neliskanttinen leveäreunainen astia, mihin saisi kasvin. Tästäkin voisin myöhemmin laittaa oman luonnoksen, miten tätä ideaa voisi toteuttaa itse. (Myös pöytäliinoihin tekisi vaan neliskanttisen reiän ja jos olisi useampi neliskanttinen reikään sopiva purkki, voisi keittiön pöydän tunnelmaa vaihtaa aina halutessaan. :)