Joopas, mäkki tuli taas telakalta takaisin kotio, jälleen emolevy vaihdettu. On se kumma miten mäkit maksaa paljon ja vastineeksi tosiaan taitaa saada vain kivan omenalogon kanteen, olen ollut tosi pettynyt koneeni toimintaan, mutta kuten Humacin ystävällinen myyjä toivotteli, niin toivottavasti nyt kestäisi vähän pidempään taas kunnossa.

Eilen jo yritin kirjailla tänne tuotoksiani, mutta vuorostaan oli Vuodatus jumissa, kolmeen kertaan yritin tallentaa uuden tekstin, mutta *puff* kirjoitelma vain katosi bittiavaruuteen. Toivottavasti nyt onnaa.

Tällaisen korusetin väänsin tuossa päivänä eräänä, yritin töiden jälkeen kuvailla koruja, mutta syys auttamattomasti painaa päälle ja ei meidän kattolamput riitä valoksi, täytyy viikonloppuna kuvailla lisää tuotoksia. Nimi olkoon Arko.


Isoja puuhelmiä, väleissä kirkkaita lasihelmiä ja metallirinkuloita ja isoja hopeoituja pylpyrälaattoja. Laata heijastelee kivasti välissä, mutta ovat silti koostaan huolitamma kivan yksinkertaisia. Kaikki pyöräytetty vaijeriin ja ISO rengaslukko kiinnittämään komeuden. Jämähelmistä ja hiukan pienemmistä laatoista vielä korvakorut mukaan.

Hassusti mittasuhteet hämää niin, että tuo näyttäisi ihan rannekorulta ilman korviksia keskellä. :D Mutta tuo lukkokin on melkein 2cm halkaisijaltaan.